قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۴/۰۷ - ۰۹:۵۳
«سراج24» گزارش می دهد؛

بزک آمریکا توسط رسانه هایی که امام را هم تحریف کردند/ چرا رهبر معظم انقلاب دوباره موضوع «بزک آمریکا» را مطرح کردند؟

چندی پیش در سالگرد 14خرداد، رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام راحل، نسبت به مسئله تحریف ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) تذکر دادند. ایشان یکی از اصول محوری مکتب امام را استکبار ستیزی معرفی کردند. امام تا لحظه آخر زندگیشان آمریکا را شیطان بزرگ می دانستند.

بزک آمریکا توسط رسانه هایی که امام را هم تحریف کردند/ چرا رهبر معظم انقلاب دوباره موضوع «بزک آمریکا» را مطرح کردند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی سراج24، از آغاز نخستین روزهای فعالیت دولت حسن روحانی و روی کار آمدن بخشی از اصلاح طلبان و البته تغذیه جریان رسانه ای اصلاح طلب از یارانه های میلیاردی، این رسانه ها در تلاش بودند تا با معرفی یک «آمریکای خوب»، مجموعه بی اعتمادی های سی و چندساله مردم از آمریکا را زیر سوال ببرند.

در راستای این رویکرد، تئوریسین های دولت یازدهم به مسئله نفی استکبارستیزی پرداخته و با جهان سومی خواندن آن تلاش کردند تا این شعار را منشا عقب ماندگی کشور معرفی کنند. از سویی دیگر رفتارهای تیم مذاکره کننده از جمله پیاده روی حاشیه ساز ظریف-کری دستاویز مناسبی برای این جریان بود.

پیش از اینها نیز گفتگوی تلفنی روحانی-اوباما برخی روزنامه های اصلاح طلب را حتی تا ترسیم رویای پرواز مستقیم تهران- نیویورک پیش برد.

پس از مکالمه چند دقیقه‌ای اوباما و روحانی با یکدیگر در نیویورک و اولین مذاکره مستقیم ظریف و کری، روزنامه‌های زنجیره‌ای تلاش کردند آن را شروعی برای عادی‌سازی روابط بین دو کشور عنوان و این را مطرح کنند که ادامه روند گذشته به صلاح جمهوری اسلامی نیست. در همین اثنا بود که برخی از این روزنامه‌ها از شوق «پرواز مستقیم به امریکا» سر از پا نمی‌شناختند و آن را به مثابه یک رؤیا در رسانه‌های خود پوشش می‌دادند.

شب گذشته رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از خانواده های شهدای هفتم تیر و شهدای شهر تهران گفتند: «حادثه‌ی ۷ تیر  سال ۱۳۶۰»، «بمباران شیمیایی سردشت در ۷ تیر ۱۳۶۶»، «ترور شهید صدوقی در ۱۱ تیر سال ۱۳۶۱» و «ساقط‌کردن هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲ تیر سال ۱۳۶۷» نمونه‌هایی از اقدامات تروریستی آمریکا و یا عوامل آن بود که رهبر انقلاب از آنها یاد کردند و افزودند: برخی معتقدند که باید این ایام تیرماه به‌عنوان «هفته‌ی حقوق بشر آمریکایی» نام‌گذاری شود.

تلاش های رسانه ای حتی پس از تاکید پیشین رهبر انقلاب درباره خیانت بزک کردن، موجب شد تا ایشان بار دیگر به رسانه ها و افرادی که آمریکا را بزک می کنند، انتقاد کرده و افزودند: کسانی که می‌خواهند دشمنی خباثت‌آلود آمریکا و برخی دنباله‌روهای آن را با بزک تبلیغاتی و رسانه‌ای بپوشانند در واقع به ملت و کشور خیانت می‌کنند.

در ماههای آغاز به کار دولت یازدهم، ایشان در دیدار بهمن ماه خود با مردم تبریز همین نکته را بیان کردند و با انتقاد از برخی تلاش ها برای معرفی یک چهره غیرواقعی از امریکا به مردم، گفتند: برخی افراد تلاش دارند با بزک کردن چهره امریکا، زشتی ها و خشونت ها و وحشت آفرینی ها را از این چهره بزدایند و دولت امریکا را دولتی علاقمند به مردم ایران و انسان دوست معرفی کنند، اما تلاش این افراد به نتیجه نخواهد رسید.

چندی پیش در سالگرد 14خرداد، رهبر  معظم انقلاب در حرم مطهر امام راحل، نسبت به مسئله تحریف ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) تذکر دادند. ایشان یکی از اصول محوری مکتب امام را استکبار ستیزی معرفی کردند. امام تا لحظه آخر زندگیشان آمریکا را شیطان بزرگ می دانستند.

در این میان جریان رسانه ای اصلاح طلب با نفی استکبار ستیزی حتی به اندیشه های امام راحل هم حمله کردند و البته با تحریف و تبدیل موضع ایشان درباره مرگ بر آمریکا سعی کردند، تا هدف خود را پیش ببرند. به همین دلیل تلاش برای «‌ارائه تصویری مخدوش » از امام  طی چند سال اخیر رشدی چشمگیر داشته است، انحرافی که تبعات و آسیب‌های آن به مراتب بیشتر از نقشه های دشمنان بیرونی نظام است.  

رهبر انقلاب بر اساس رویکرد خطرناک جریان مورد اشاره به تشریح یکی از شاخص‌های مهم اندیشه حضرت امام مبنی بر «‌لزوم استمرار مبارزه و ایستادگی در مقابله با استکبار «و »خوشبین نبودن به وعده‌های آنها« پرداختند و تأکید نمودند: «یکی از اصول امام اتکال به کمک الهی، اعتماد به صدق وعده الهی، و نقطه مقابل، بی‌اعتمادی به قدرت‌های مستکبر و زورگوی جهانی است؛ این یکی از اجزای مکتب امام است. امام صریحاً در جبهه مخالف قلدران بین‌المللی و مستکبران قرار داشت، هیچ ملاحظه‌ای نمی‌کرد. این است که امام در مقابله میان قلدران و مستکبران و قدرت‌های زورگوی عالم با مظلومان، در جبهه مظلومان بود... امام با مستکبرین سرِ آشتی نداشت. واژه «شیطان بزرگ» برای امریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود»

پس از روی کار آمدن حسن روحانی، برخی که زمینه پرورش تئوری های غیر مکتبی را مناسب می دیدند با ارائه نظراتی پیرامون آمریکا سعی کردند تا با بزک رسانه ای از شیطان بزرگ مسیر را برای تغییراتی گسترده فراهم کنند. از حذف شعار مرگ بر آمریکا تا تلاش برای تعدیل روحیه استکبارستیزی جامعه تحریف اندیشه و نگرش‌های حضرت امام که با رحلت ایشان در سال 68 آغاز شده بود با روی کار آمدن دولت اصلاحات وارد فاز جدیدی شد و تا آنجایی پیش رفت که یکی از تئوری‌پردازان نزدیک به دولت تأکید کرد، باید افکار امام به موزه تاریخ سپرده شود و بارها وابستگان این طیف از لزوم بهبود روابط با امریکا و مستکبران دنیا سخن به میان آوردند.

این سناریو با نقل قولی در روزنامه آرمان- در پاییز سال 92- آغاز شد، تیتر این مطلب چالش برانگیز این بود: «امام(ره) موافق حذف مرگ بر امریکا بودند». همین گزاره کافی بود تا اپوزیسیون و جریان تجدیدنظرطلب با استفاده از آن ضرورت اتمام دشمنی‌ها میان ایران و امریکا را مطرح و این را یک خواسته عمومی القا کنند که مردم دیگر علاقه‌ای به ادامه دشمنی‌ها با نظام سلطه و به خصوص امریکا ندارند».

با همه اینها اما رهبر انقلاب مجددا، با تاکید بر روی موضوع «بزک آمریکا» تلاشهای گسترده رسانه های اصلاح طلب برای از بین بردن روحیه استکبار ستیزی را مورد نقد قرار داده و به آن اعتراض کرده و آن را خیانتی علیه ملت ایران خواندند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••